Dostava

! POMEMBNO: DOSTAVA POŠILJK V ČASU ŠIRJENJA KORONAVIRUSA !

Ker smo od Pošte Slovenije ponovno dobili obvestilo, naj se čim manj poslužujemo plačil po povzetju, saj želijo omejiti svojim delavcem neposredno stike (edino pravilno!), smo na spletni strani začasno ukinili plačilo po povzetju in za vsa naročila, ki bodo plačana po predračunu ali preko paypala, uvedli BREZPLAČNO POŠTNINO!

Odslej bo na vseh pošiljkah tudi vaš kontaktni telefon, zato da vas bo lahko poštni delavec poklical in vprašal, kje naj pusti paket!

Vsa obvestila in ukrepe Pošte Slovenija lahko dobite na spodnji povezavi:

https://www.posta.si/o-nas/novice

 


 

Dobavni rok

Naročene izdelke vam izdelamo v roku 3 - 5 delovnih dni. Ko je izdelek pripravljen in oddan na pošti, vam to tudi sporočimo. Če ste opazili, da vaše naročilo ni prispelo v predvidenem roku, nas nemudoma kontaktirajte na naš elektronski naslov info@pickartdesign.com.

 

Način plačila, strošek poštnine, dostava (Pošta Slovenije) in prevzem pošiljk

Plačilo lahko izvedete po predračunu, preko payPala ali po povzetju (pošta vam tu zaračuna še strošek provizije po njihovem veljavnem ceniku).

Strošek pakiranja in poštnine na izdelek znaša 2,99 €. Zaradi izredne občutljivosti vse izdelke pakiramo v okrogle tulce in pošiljamo priporočeno. Ob naročilu nad 60 € skupne vrednosti blaga je poštnina BREZPLAČNA.

Če kupca v času dostave ni doma ali ne more prevzeti pošiljke v času dostave, je dolžan pošiljko prevzeti na svoji pošti v roku 14 dni od dneva obvestila.

 

Opozorilo: Ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

Ponudnik izdelkov ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje pošiljke, oziroma embalaže. Kupec je dolžan prejeto blago pregledati takoj in ob morebitnih poškodbah takoj obvestiti ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.