Dostava

OBVESTILO!

Od 15. julija do 1. avgusta smo na POLETNEM DOPUSTU.

Vsa prejeta naročila od 15. julija naprej bodo obdelana po 1. avgustu.

Hvala za razumevanje!


 

Dobavni rok

Naročene izdelke vam izdelamo v roku 5 - 10 delovnih dni. Ko je izdelek pripravljen in oddan na pošti, vam to tudi sporočimo. Če ste opazili, da vaše naročilo ni prispelo v predvidenem roku, nas nemudoma kontaktirajte na naš elektronski naslov info@pickartdesign.com.

 

Strošek poštnine, dostava (Pošta Slovenije) in prevzem pošiljk

Strošek pakiranja in poštnine na izdelek znaša 2,90 €. Zaradi izredne občutljivosti vse izdelke pakiramo v okrogle tulce. Ob naročilu nad 60 € skupne vrednosti blaga je poštnina BREZPLAČNA.

Če kupca v času dostave ni doma ali ne more prevzeti pošiljke v času dostave, je dolžan pošiljko prevzeti na svoji pošti v roku 14 dni od dneva obvestila.

 

Opozorilo: Ti pogoji ter stroški pakiranja in dostave veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunajo stroški dostave po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

Ponudnik izdelkov ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje pošiljke, oziroma embalaže. Kupec je dolžan prejeto blago pregledati takoj in ob morebitnih poškodbah takoj obvestiti ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.