Nalepke s fotografijami in besedilom

Šifra: NF005
Razpoložljivost: Dobavni rok 5 – 10 delovnih dni
€22,00€
Količina: + -
 

Možnosti


Opombe:

NOVO - Nalepke z vašimi najljubšimi fotografijami

Popestrite si vaše stene z nalepkami vaših najljubših fotografij, opremljenih z vašim poljubnim besedilom in si z njimi ustvarite neizbrisane spomine.

 

Naše dekorativne nalepke so oblikovane tako, da je vsak element na foliji/nalepki izrezan, zato si vaše stene oziroma druge površine lahko okrasite po svoje in s tem še dodatno prispevate k unikatnosti vašega bivalnega prostora.

Komplet nalepk vsebuje:

  • Pravokotnik v velikosti 14x 12,5 cm, 6 nalepk na poli (pravokotnik vsebuje belo obrobo, po želji se lahko doda tudi druga barva) in poljubno besedilo


V kolikor bi želeli drugo velikost, nam pišite na info@pickartdesign.com.

 

NAVODILA ZA ODDAJO VAŠIH FOTOGRAFIJ in BESEDILA:

Po oddanem naročilu nam dodatno na mail info@pickartdesign.com pošljite fotografije zelo dobre kakovosti. Fotografije bomo pred obdelavo pregledali, če so ustrezne ločljivosti in kakovosti in vam to tudi sporočili. Poleg tudi napišite, kakšno besedilo želite imeti napisano spodoaj pod sliko.

 

Nalepke so iz visoko kvalitetnih polimernih folij, primernih predvsem za notranjo rabo. Nalepke lahko lepimo na vse vrste površin (stena, les, keramika, steklo...), ki niso izpostavljene visokim temperaturam ali vodi.

Opomba: Zaradi različne kalibracije zaslona se barva nalepke lahko rahlo razlikuje od tega, kar vidite na zaslonu.