Enobarvni krogci s fotografijami

Šifra: NF001
Razpoložljivost: Dobavni rok 5 – 10 delovnih dni
€20,00€
Količina: + -
 

Možnosti


* Barva:

Opombe:

NOVO - Nalepke z vašimi najljubšimi fotografijami

Popestrite si vaše stene z nalepkami v obliki krogcev z vašimi najljubšimi fotografijami in si z njimi ustvarite neizbrisane spomine.

 

Naše dekorativne nalepke so oblikovane tako, da je vsak element na foliji/nalepki izrezan, zato si vaše stene oziroma druge površine lahko okrasite po svoje in s tem še dodatno prispevate k unikatnosti vašega bivalnega prostora.

 

Ena nalepka vsebuje 24 krogcev, različnih velikosti (od 3 do 13 cm), od tega je 5 nalepk takih, ki vključujejo fotografijo (po želji se lahko doda tudi kakšna fotografija več).

 

Krogci so na voljo v različnih barvah. Barvo si lahko izberete v barvni lestvici, ki smo jo pripravili za vas. Če v barvni lestvici ne najdete vaše najljubše barve, si lahko izberete svojo in nam kodo barv zapišete v opombah. Potrudili se bomo, da vam nalepke oblikujemo, tako kot si želite.  

 

NAVODILA ZA ODDAJO VAŠIH FOTOGRAFIJ:

Po oddanem naročilu nam dodatno na mail info@pickartdesign.com pošljite fotografije zelo dobre kakovosti. Fotografije bomo pred obdelavo pregledali, če so ustrezne ločljivosti in kakovosti in vam to tudi sporočili.

 

Nalepke so iz visoko kvalitetnih polimernih folij, primernih predvsem za notranjo rabo. Nalepke lahko lepimo na vse vrste površin (stena, les, keramika, steklo...), ki niso izpostavljene visokim temperaturam ali vodi.

Opomba: Zaradi različne kalibracije zaslona se barva nalepke lahko rahlo razlikuje od tega, kar vidite na zaslonu.