Nalepke GOZD in GOZDNE ŽIVALI by Kasia Rižnar

Šifra: NV088
Razpoložljivost: Dobavni rok 3 – 7 delovnih dni
€28,95€
Količina: + -
 

Možnosti


Opombe:

Ročno naslikane nalepke z motivi GOZDA in GOZDNIH ŽIVALI izpod rok ilustratorke Kasie Rižnar so odlična dekoracija za popestritev otroških sobic.

 

Nalepke so oblikovane tako, da je vsak element na foliji/nalepki izrezan, zato si vaše stene oziroma druge površine lahko okrasite po svoje in s tem še dodatno prispevate k unikatnosti otroškega bivalnega prostora.

 

Komplet nalepk vsebuje različne motive gozda in gozdnih živali, ki so postavljeni na treh polah, v velikosti 30 x 40 cm. (opomba: velikost vevericeje cca 18 x 10 cm)

 

*Nalepke so tiskane na belo folijo, tako da so primerne za lepljenje na vse vrste barvnih površin. Okrog vsakega elementa je 1-2 mm belega robu. V kolikor bi želeli imeti natisnjeno na transparentni foliji (ki je bolj primerna za svetle površine), nam to dopišite pod opombe..

 

Nalepke so izdelane iz kvalitetnih polimernih folij, primernih predvsem za notranjo rabo. Nalepke lahko lepimo na vse vrste površin (stena, les, keramika, steklo...), ki niso izpostavljene visokim temperaturam ali vodi. Nanos je enostaven, nalepko/vzorec le odlepite iz podlage in jo prilepite na želeno površino. Po odstranitvi nalepke ne puščajo sledi lepila.

 

Opomba: Zaradi različne kalibracije zaslona se barva nalepke lahko rahlo razlikuje od tega, kar vidite na zaslonu.