O nas

Spletna stran Pick Art Design predstavlja unikatno oblikovane tiskane  izdelke za dekoracijo, popestritev doma ali stanovanja ter izdelke za posebne dogodke in priložnosti slovenskega porekla.

Izdelki Pick Art Design so barviti, ljubki, zabavni in pristajajo prav vsakemu stanovanju in priložnosti, vsakdo pa lahko med pestro ponudbo najde tudi kakšno simpatično idejo za darilo. V kolikor ne najdete med ponujenimi dizajni primernega izdelka, vam izdelek oblikujemo po meri vaših želja in potreb.

Prepričani smo, da bo vsak izmed vas našel kaj prijetnega za dekoracijo svojih prostorov ali pa darilo za vaše najdražje.

 

Poslanstvo in vizija

Poslanstvo podjetja je ustvarjati unikatne, simpatične in trendovsko oblikovane tiskane izdelke za dom, dekoracijo in posebne priložnosti, kjer lahko prav vsak najde nekaj lepega in prijetnega zase ali za svoje bližnje. Naša prednost je, da znamo prisluhniti potrebam in željam naših strank, zato vam svetujemo pri izbiri in skupaj z vami ustvarimo izdelek po vašem okusu.

Vizija podjetja je, da podjetje ponudi kvalitetne tiskane izdelke za dekoracijo ter posebne priložnosti, ki so slovenskega porekla in so tiskana na okolju prijazen način.

 

Ekipa Pick Art Design